Otteluraportti

TUTO VOLLEYN VUOSI KÄYNTIIN VIERASVOITOLLA

Karhulan Veikot – TUTO Volley

0-3 (17-25, 17-25, 18-25)

TUTO Volley avasi kevätkauden 2020 sunnuntai-iltapäivänä, kun joukkue matkusti Kotkaan Karhulan Veikkojen vieraaksi. Reissusta muodostui jonkinasteinen pikavisiitti, kun Toverit ottivat kolme sarjapistettä mukaansa puhtaalla 0-3-voitolla (17-25, 17-25, 18-25) ja peli kesti kokonaisuudessaan pitkästä erätauosta huolimatta tunnin ja 12 minuuttia. Kamppailun avauserä eteni aluksi tasaisena, mutta erän puolenvälin jälkeen turkulaiset ottivat tiiviimmin otetta itselleen. Toverien laitapelaaminen alkoi ensimmäisen erän kuluessa toimia pallo pallolta paremmin ja onnistuneita suorituksia ropisi.

Debyyttinsä TUTO Volley -paidassa tehnyt Ismo Moilanen alkoi myös saada pelin edetessä paremmin juonesta kiinni ja hakkurivahvistus olikin avauserän ratkaisuhetkillä yksi vieraiden kulmakivistä.

Taiston toista erää värittivät kummankin joukkueen tekemät lukuisat virheet, etenkin syöttöruudussa. Erän ratkaisu tapahtui jälleen puolenvälin tienoilla, kun Toverit repäisi muutaman pisteen johtoaseman kokeneiden laitapelaajien Moilasen ja Ossi Rumpusen johdattamina. Pitkän erätauon jälkeen TUTO Volley aloitti kolmannen erän terävästi, kun se meni heti muutaman pisteen karkumatkalle. KaVe ei kuitenkaan heti luovuttanut, vaan nousi hetkeksi erässä jopa johtoon, kun Anton Lepistö ja Henri Piipari tehtailivat pisteitä kotijoukkueelle. Turkulaiset käänsivät erän kuitenkin jälleen hyväkseen, kun etenkin Rumpunen äityi jälleen todella kovaan vireeseen, jossa hyökkäykset napsahtivat kerta toisensa jälkeen kenttään ja Ossin pitkä syöttöputki erän loppupuolella ratkaisi erävoiton lopullisesti TUTO Volleylle. Toverien passari Jani Puputti pelasi Karhulassa hyvän ottelun, Puputti tarjoili monipuolisesti hyviä passeja hyökkääjille ja Janten aloitukset aiheuttivat läpi ottelun ongelmia kotijoukkueelle. Näin TUTO Volley haki sarjapisteet pikatahtia Karhulasta ja jatkaa Ykkössarjan kakkospaikalla. Joukkueen kapteenin Man of the Match-valinta sunnuntaina oli Ossi Rumpunen.

Tuoreen TUTO Volley -hakkurin Ismo Moilasen mukaan Toverit suorittivat sunnuntaina tasaisesti

  • Alun pienen kangertelun jälkeen joukkueelta tasaisen vahvaa suorittamista ja ottelun lopussa Rumpusen Ossi astui esiin ja hoiti homman loppuun.

Miehen debyytti TUTO Volley- paidassa sujui omasta mielestä ok-tasolla.

  • Meni ihan ok. Kyllä siinä vielä paljon tekemistä on, mutta ne kaksi erää, jotka pelasin, menivät ihan hyvin. Oikealla tiellä ollaan, kertoi ottelussa kahdeksan pistettä tehnyt Moilanen.

Lauantain Lempo-kohtaamiseen Ipe suhtautuu odottavaisin mielin

  • Se on varmasti tiukka peli ja vastustajalla on paljon minulle tuttuja pelaajia, toteaa tuore Toveri lauantain koitoksesta.

TUTO Volley – Lempo-Volley lauantaina 11.1. kello 13.30 Nunnavuoren Palloiluhallissa.

 

 

Jere Hellsten