Skip to main content
Uutiset

TUTO Volleyn hakkuriosastolle hurja määrä lisää kokemusta

By 30.12.2019No Comments

TUTO Volley sai tänä jouluna melkoisen joululahjan, kun yksi 2000-luvun kovimmista suomalaisista lentopalloilijoista tekee paluun pelikentille ja nimenomaan TUTO Volleyn paidassa. Mies, joka on pelannut yli 400 pääsarjatason ottelua ja tehnyt niissä yli 5000 pistettä, ei välttämättä kovin paljoa esittelyjä kaipaa!

Tervetuloa Ismo Moilanen!

TUTO Volleylla on ollut läpi syyskauden pieniä haasteita hakkuripelin kanssa, josta päävastuun on kantanut nuori Aleksei Zhbankov. Vaihtopenkiltäkään ei ole suoraan toista hakkuria löytynyt, mutta nyt TUTO Volleyn valmennuksella on vaihtoehtoja, sillä kokenut Moilanen tuo varmuutta hakkuripeliin ja omalla esimerkillään auttaa myös nuoren Zhbankovin kehittymistä. Moilanen on ensimmäisen kerran kokoonpanossa jo tulevana sunnuntaina Kotkassa.

Täysin yllättäen ei Moilanen joukkueen mukaan liity, vaan kahden Suomen mestaruuden mies on harjoitellut joukkueen mukana jo pidempään. Yhdessä joukkueenjohdon kanssa oli alusta alkaen sovittu, että Moilanen tulee pelaavaan kokoonpanoon vasta kun on päässyt takaisin hyvään pelikuntoon. Liigauransa jälkeen Moilanen pelasi vielä 2014-2016 Loimaan Jankossa ja farmisopimuksen myötä hänet nähtiin keväällä 2016 Mestaruusliigan finaaleissa Hurrikaanin paidassa. Tämän kevään jälkeen hän on pelaillut Salossa paikallissarjaa.

Moilasen sopimuksen myötä TUTO Volley löysi joukkueeseensa sen pienen puuttuneen palasen, jonka myötä voidaan lähteä luottavaisin mielin kohti kevättä. Tällä kaudella kausi jatkuu kaikilla joukkueilla myös runkosarjan jälkeen, mutta ennen pudotuspelejäkin on luvassa vielä neljä kotiottelua.

Kevätkausi Nunnavuoressa alkaa heti kovalla kärkiottelulla, kun sarjakärjessä joulutauon viettänyt Lempo-Volley tulee vieraaksi lauantaina 11.1. klo 13.30.

Tämän ottelun jälkeen joukkue kokoontuu yhdessä yhteistyökumppaneiden, kannattajien ja talkoolaisten kanssa kaikille avoimeen tilaisuuteen ravintola Rantakerttuun – Tervetuloa!

 

Loput kotiottelut pelataan helmikuussa: 2.2. Napapiirin Palloketut, 16.2. Isku Tampereelta ja runkosarja päättyy kotiotteluiden osalta todelliseen herkkupalaan 23.2, jolloin Nurmon Jymy saapuu Nunnavuoreen!