Skip to main content
Uutiset

TUTO Volley on jättänyt selvityspyynnön Mestaruusliigalle Ducks-ottelussa tapahtuneesta väkivaltaisesta käytöksestä

By 16.1.2023No Comments

Sunnuntaina 15.1. pelatussa Mestaruusliigan ottelussa TUTO Volleyn pelaajalle tuomittiin suora ottelusta poisto väkivaltaisen käytöksen takia toisessa erässä tilanteessa 24–24.

Tilanne on katsottavissa ottelun Ruutu-tallenteesta ja ottelun päätuomarin näkemyksen voi katsoa TUTO Volleyn Facebook-sivulta lehdistötilaisuuden tallenteesta.

Lentopalloliiton kilpailusääntöjen kohdan 9 mukaan:

Pelaaja, valmentaja tai joukkueen jäsen, joka on käyttäytymisrikkomuksen vuoksi suljettu pelistä koko ottelun ajaksi, samoin kuin pelaaja, valmentaja tai joukkueen jäsen, joka heti ottelun päättymisen jälkeen on syyllistynyt sellaiseen käyttäytymisrikkomukseen, joka ottelun aikana olisi johtanut sulkemiseen pelistä koko ottelun ajaksi, ei saa pelata tai toimia osallisena virallisissa otteluissa ennen kuin Liitto on päättänyt mahdollisesta rangaistuksesta.

TUTO Volley on tänään 16.1. jättänyt oman vastineensa tilanteesta ja kurinpidollinen päätös tullee lähipäivinä.

 

TUTO Volley on jättänyt myös erillisen selvityspyynnön Mestaruusliigalle kyseisen tilanteen väkivaltaisuuden tulkintaan liittyen.

TUTO Volley ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaista käytöstä kentällä tai sen ulkopuolella, mutta kyseisessä tilanteessa ei sellaista ole myöskään havainnut.

Tämän enempää asiaa ei kommentoida ennen Mestaruusliigan/Lentopalloliiton päätöksiä.

 

Oskari Eko
Urheilutoimenjohtaja 
+358 40 5239395