Skip to main content
Uutiset

TUTO VOLLEY LÖYSI HAKKURIN M&M KUNTOTALOLTA

UUTINEN VIDEON MUODOSSA TÄSTÄ (TUTO Volleyn IG)

 

EINARI KOIVISTO TÄYDENTÄÄ HAKKURIKAKSIKON

TUTO Volleyn hakkurikaksikko tulevalle liigakaudella on Einari Koivisto ja Tino Vuori. Kuten urheilutoimenjohtaja aiemmin kertoi, tulevan kauden hakkurikaksikko täydentää loistavasti toinen toisiaan ja kilpailu pelipaikasta vie molempia päivästä toiseen eteenpäin.

  • Molemmilla herroilla on jo tässä vaiheessa kesää fysiikka hurjassa kunnossa ja vielä kun päästään kehittämään sitä entisestään loistavissa olosuhteissa M&M Kuntotaloilla niin kaudella voi tapahtua mitä vaan. Parhaimmillaan ollaan siinä tilanteessa, että päivän kunto ratkaisee aloittavan hakkurin, kertoo urheilutoimenjohtaja Oskari Eko.

Koivisto aloittaa TUTO Volleyssa toisen kautensa, pidettyään ennen sitä välivuoden sarjapeleistä. Tämä tauko ei juurikaan näkynyt 24-vuotiaan hakkurin otteissa, vaan Koivisto iski palloa surutta lattiaan kiihtyvällä tahdilla. Kirsikkana kakun päälle Koivisto naputti mestaruuden ratkaisseen pisteen kenttään. Kaiken kaikkiaan 191-senttiselle hakkurille kertyi 26 peliin pitkälti yli 300 pistettä, vaikka parhaimmillaan Torneopalin pistetilastosta jätettiin pois yli 10 pistettä.

Koivisto allekirjoitti jatkosopimuksen TUTO Volleyn kanssa ilomielin.

  • Sain opinnot järjestettyä niin, että pelaaminen on mahdollista ja oli hienoa saada omille pelihaluille kaikua myös seuran puolelta. Sopimuksessa ajatukset kohtasivat osapuolten välillä hyvin. Lähden innolla ja mielenkiinnolla kohti syksyä. Viime kaudella joukkueena asetetut tavoitteet ovat realisoitumassa ja on aika lähteä muuttamaan sanoja teoiksi. Hienoa päästä jatkamaan siitä mihin jäätiin.

Pelien taso kovenee luonnollisesti uudelle sarjatasolle siirryttäessä.

  • Kesällä on oltava valmis tekemään kovasti töitä, jotta syksyllä ollaan valmiina. Treeneissä perusrunko pysyy varmaan pitkälti samana, mutta toistomäärät ja intensiteetti kasvavat. Itselläni fysiikalla on korvattava se, minkä pituudessa häviää, joten ainakin punttisalilla tulee hikoiltua kesän aikana. Lajiharjoituksissa pyrin tunnistamaan etenkin pelilliset heikkouteni ja työstän niitä., Koivisto summasi.

Tulevan kauden henkilökohtaiset tavoitteet ovat hakkurilla selvillä.

  • Pyrin monipuolistamaan itseäni omalla pelipaikallani. Tavoitteena olisi olla kauden lopussa aiempaa kokonaisvaltaisempi ja kypsempi pelaaja. Myös puolustuksia voisin ottaa muutaman enemmän kuin viime kaudella, Koivisto totesi toiveikkaasti.

 

M&M KUNTOTALO MUKAAN FYYSISEN HARJOITTELUN KUMPPANIKSI

Lönen johdolla TUTO Volleyn pelaajien fyysinen kunto hiotaan kesällä ja kauden aikana timanttiseksi M&M Kuntotalolla. Loistavat puitteet Kupittaalla, Koulukadulla ja Raisiontorilla mahdollistavat monipuolisen fyysisen harjoittelun niin TUTO Volleyn pelaajille kuin juuri Sinullekin! Urheilutoimenjohtaja Oskari Eko odottaa innolla yhteistyötä M&M Kuntotalon kanssa

  • Tuntuu, että löysimme yhteisen sävelen heti ja yllätysbonus ensimmäisellä tapaamisella oli aivan loistava! Yhteinen kotipesä Kupittaalla tarjoaa toki luontaisen pohjan yhteistyölle, mutta sen lisäksi molempien ajatusmallit yhteistyöstä ja nykymarkkinoinnista kohtasivat todella mukavasti.

Myös M&M Kuntotalon puolella ollaan iloisia uudesta sopimuksesta

  • Olemme todella iloisia tästä yhteistyöstä ja sen mukana tulevista yhteistyömahdollisuuksista. Toivomme TUTO Volleylle menestyksekästä ensimmäistä liigakautta, kommentoi M&M Club-johtaja Laura Henttinen-Moilanen.

Suurin ja hartain toive meillä kaikilla tällä hetkellä on, että koronarajoituksista päästäisiin pikkuhiljaa eroon ja syksy toisi mukanaan voittavia kohtaamisia Kupittaalla – sekä M&M Kuntotalolla että alakerrassa palloiluhallin puolella!

 

Tutustu M&M Kuntotalojen nettisivuihin TÄSTÄ ja tartu kesätarjoukseen!

Liity nyt ja treenaat kesä-heinäkuun 10 €/kk! Liittymismaksu 10 €

Tarjous koskee uusia 12/24kk sopimuksia. Tarjous voimassa 23.6.2021 asti.

 

TUTO Volleyn sopimustilanne 9.6.2021

Karri Kutinlahti (KT)

Tino Vuori (H)

Einari Koivisto (H)

Ruslan Zhbankov (PV)

Juha Lönnqvist (V)

Marko Eko (V)

Oskari Eko (UTJ)

 

TUTO Volleyn tiedotus  / Jere Hellsten, OE