Skip to main content
Otteluennakot

TUTO Volley – Kuortane: Hernandez tekee paluun Nunnavuoreen!

By 4.10.2019No Comments

Sunnuntaina klo 17:00 se  tapahtuu Runosmäen palloilupyhätössä. TUTO Volleyn vastustajaksi Autokiilan isännöimään otteluun tulee Kuortaneen Urheiluopisto. Kuortaneen joukkue on samalla nuorisomaajoukkueen runko. Joukkueen kantavia voimia on Sebastian Pozo Hernandez. Isänsä Jimmyn paluusta parketille liikkuu vain syksynusvaisia huhuja. Viime kaudella isä ja poika mittelivät Nunnavuoressa varsin tiukasti, isän joukkue vei vielä silloin voiton lukemin 3-1.

Kuortane on pelannut ennen tätä viikonloppua vasta yhden ottelun, häviten Lempo-Volleylle 0-3. Tuossa ottelussa toinen pisterohmu oli Matias Tihumäki, hänkin tuttuja lentopallonimiä. Samat pojat olivat myös viime syksyn ottelussa joukkueensa tehokkaimpia.

Tämän kauden voittoisissa kotiotteluissa TUTO Volleyn joukkueen pistemiehet ovat olleet odotetusti yleismiehet Siirilä ja Rumpunen. Hakkurina Zhbankov onnistui erinomaisesti ensimmäisessä pelissä, toisessa ei hakkuripeliä juurikaan ollutkaan. Syksyn ruska loistaa kuitenkin kirkkaimpana Kimmo Kutinlahden otteissa. Teholukemat ovat yleispelaajien tasolla. Onnistumisia on tullut sekä hyökkäyksessä että torjunnoissa. Tuomas Koppanenkin on onnistunut erityisesti torjuntapuolella, joten helpolla pisteet eivät Nunnavuoresta lähde.

Toverit on saanut rauhassa harjoitella kaksi viikkoa joten pelinälkääkin pitäisi olla.
Kaikki mukaan hienoon ottelutapahtumaan ja todistamaan nuorten miesten kehittyminen ja hieman kokeneempien yhteispelin sujuminen!