Skip to main content
Otteluraportti

TUTO VOLLEY JATKOI VOITOKKAASTI

By 22.9.2019No Comments

TUTO Volley – Kyky-Betset 3-0

(25-13, 25-22, 25-21)

TUTO Volleyn vieraaksi Nunnavuoren Palloiluhalliin saapui viimekauden ykkössarjan hopeajoukkue Kyyjärven Kyky-Betset. Ensimmäinen erä oli lähes täydellisellä pelillä kotijoukkueen hallintaa. Kun vastaanotto toimi mainiosti, niin Jani Puputti tarjoili namupasseja jokaiselle vuoron perää. Näyttävimmät suoritukset erään teki Tuomas Siirilä. Vastustajan useat virheet vielä auttoivat, kun päädyttiin eränumeroihin 25-13.

Niin kuin usein lentopallossa on nähty, helppo ensimmäinen erä tarkoittaa huonompaa toista erää. Niin nytkin. TUTO Volleyn vastaanotto alkoi takkuilla ja syöttövirheet siirtyivät kotijoukkueen tekemiksi. Kyky-Betset johti erän puolessa välissä jo kolmella pisteellä, mutta kokeneet Ossi Rumpunen ja Kimmo Kutilahti käänsivät erän TUTO Volleylle pistein 25-22.

Kolmas erä oli kakkoserän toisintoa tilanteeseen 14-17 vierailijoille. Kyky-Betsetin kova yleispelaaja Aivars Petrusevics sai yhä enemmän vastuuta hyökkäysten päättämisessä. Kutinlahti nollasi kuitenkin erinomaisella torjuntapelillä erän loppupuolella useamman hyökkäyksen ja Rumpusen hyvillä suorituksilla TUTO Volley voitti kolmannen erän 25-21.

Ottelussa hakkuripeli ei kummallakaan joukkueella noussut tärkeään rooliin. TUTO Volleyn monipuolisempi hyökkäystyöskentely oli yleisön ja päävalmentajan mieleen. Joukkueiden parhaina palkittiin Kutinlahti kotijoukkueesta ja passari Jansons Martins Kyky-Betsetistä.

Nyt treenataan kaksi viikkoa, kunnes sunnuntaina 6.10 Nunnavuoreen astelee Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkue!