Skip to main content
Uutiset

TUTO Volley kääntää katseet tulevaan kauteen – organisaation taustaryhmä pysyy ennallaan!

TUTO Volleyn ja kaikkien muiden kausi päättyi tänä vuonna koronavirukseen. Vaikka kukaan voi varmuudella sanoa tulevaisuudesta vielä mitään, niin siitä huolimatta TUTO Volley Oy on aloittanut uuden kauden valmistelut toivoen ja olettaen, että arki palaa kesän aikana niin ennalleen kuin mahdollista.

Viime kesänä uudistunut organisaation taustaryhmä sai toiminnan tasapainoon, joten tulevaan kauteen lähdetään samalla ryhmällä ja nöyrin mielin selättämään uusia, myös koronan aiheuttamia haasteita.

Nyt päättyneellä kaudella otettiin monta pientä kasvun askelta hyvään suuntaan ja tätä työtä jatketaan, vaikka edessä on todennäköisesti haastavammat ajat kuin koskaan ennen. Korvaamattomassa roolissa on jatkossakin meille elintärkeät yhteistyökumppanit ja kotiyleisö Nunnavuoren palloiluhallissa. Urheilu on kokonaisuus, jonka tarkoituksena on tuottaa katsojille elämyksiä, mahdollistaa yhteistyökumppaneille erilaista markkinointia ja luoda nuorille esikuvia. Lisäksi se on monelle pelaajalle ja valmentajalle elämäntapa, joillekin jopa ammatti. Kun näihin lisätään vielä talkootyön arvokas merkitys seuralle ja yhdessä tekemisen ilo talkoolaisille, muodostuu kokonaisuus, jolla selvitään myös koronan aiheuttamista haasteista. Kukaan ei selätä näitä haasteita yksin, mutta yhdessä voimme jatkaa entistä vahvempana! Urheiluorganisaationa meidän tehtävä on mahdollistaa toiminnan jatkuminen, jotta myös jatkossa voimme tarjota elämyksiä, avata markkinointikanavia ja toimia esikuvana.

Joukkueen rakentamisesta päävastuun kantaa joukkueenjohtajana jatkava Marko Eko. TUTO Volley Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Erkka Hellsten ja toimitusjohtajana Oskari Eko. Oskari hoitaa myös joukkueen arkisia käytännön asioita urheilutoimenjohtajana.

 

TUTO Volley Oy:n hallitus

Erkka Hellsten (PJ)

Janne Marjamäki

Marko Eko

Kari Isotalo

Jorma Hellsten

Oskari Eko (varajäsen)

Pasi Meriläinen (varajäsen)

 

 

Lisätietoja 

Oskari Eko, CEO

040 5239395

oskari.eko@tutovolley.fi