Skip to main content
Otteluennakot

TUTO Volley – Kyky-Betset: Yleispelaajien taistelu

By 20.9.2019No Comments
Kyyjärven Kyky-Betsetin joukkue aiheutti viime kaudella toverien ensimmäisen tappion ykkössarjassa. Tälläkin kaudella joukkueet kohtaavat heti sarjan alussa, nyt TUTO Volleyn kotisalissa.
Vielä ei ole vahvistettuja kokoonpanoja Kyyjärveltä saatu, mutta alustavien tietojen mukaan Kykyn joukkueesta poistui useampi kotimainen pelaaja, mm. erittäin pahoista leijasyötöistä tunnettu keskitorjuja Mikko Väliaho. Tulopuolella on kuitenkin lähtijöitäkin kovempi pelimies, Ville ”Majesteetti” Heiskanen. Ville on pelannut useissa eri liigajoukkueissa, viimeksi Akaa Volleyssä. Heiskanen on omalla vaatimattomalla olemuksellaan jäänyt paljon taitoaan ja tehoaan vähemmälle huomiolle ja arvostukselle. Kun toisena yleispelaajana on kuusikossa Aivars Petrusevic, niin haaste TUTO Volleyn yleispelaajille, Ossi Rumpuselle ja Tuomas Siirilälle, on heitetty.
Kyky-Betsetille ottelu on kauden ensimmäinen, joten muista pelaajista eri pelipaikoille ei ole tietoa.
Koska TUTO Volleyn keskimiehet, passari ja hakkuri ovat sarjan ehdotonta huippua, niin pisteiden odotetaan jäävän tiukan taiston jälkeen kuitenkin  Nunnavuoreen.
Otteluisäntänä sunnuntaina klo 17. 00 alkavassa ottelussa Keskusautohalli!