Skip to main content
Uutiset

Preseasonilla kahdesti vieraita Mestaruusliigasta

By 13.9.2020No Comments

TUTO Volley – Hurrikaani Loimaa

torstaina 17.9. klo 17.15, Nunnavuoren Palloiluhalli

TUTO Volley – Raision Loimu

torstaina 24.9. klo 17.15, Nunnavuoren Palloiluhalli

TUTO Volleyn harjoittelu kohti lokakuussa starttaavaa Ykkössarjakautta kiihtyy. Syyskuulle on sovittu kaksi kivenkovaa harjoituspeliä, kun ensin torstaina 17.9. Nunnavuoren palloiluhalliin vieraaksi saapuu Mestaruusliigan ennakkosuosikkeihin kuuluva Hurrikaani-Loimaa. Tasan viikkoa myöhemmin 24. syyskuuta Liigajoukkueiden haastaminen Nunnavuoressa jatkuu, kun vastaan asettuu tuttu naapuriseura Raision Loimu. Ensimmäinen harjoitusottelu on jo pelattu Hurrikaania vastaan Loimaalla, josta tuomisena oli positiivinen esitys ja yksi erävoitto. Päävalmentaja Ruslan Zhbankov lähtee kauteen iloisin ja rauhallisin mielin.

  • Olen ollut tyytyväinen koko organisaation toimintaan yleisesti ja olen iloinen, että olen Turussa. Erittäin kiitollinen olen myös siitä, että joukkueen vanhat pelaajat päättivät vielä jatkaa. Totta kai myös nuoret uudet pelaajat ovat mielenkiintoisia, heillä on ollut hyvä motivaatio harjoittelua kohtaan ja se on positiivinen merkki tulevaisuutta ajatellen.

Alkanut harjoituskausi on antanut päävalmentajalle jo pieniä hyviä signaaleja tulevasta.

  • Hurrikaani- harjoituspelin tulos oli koko pienelle ryhmälle positiivinen yllätys, joukkue ei kuitenkaan ollut pelannut puoleen vuoteen yhtään peliä. Pitää muistaa, että pelasimme hyvin viime kauden mestarijoukkuetta vastaan. Toisaalta tämä ei ole yllätys, sillä joukkueen tekeminen harjoituksissa on hyvällä tasolla ja hyvä tulos ottelussa oli seurausta harjoittelusta.

Tälle kaudelle muuttunut Suomen Cup- formaatti on kahden ensimmäisen kierroksen osalta integroitu osaksi Ykkössarjan runkosarjaa. TUTO Volleyn osalta Suomen Cup alkaa heti Ykkössarjan avausottelussa 10. lokakuuta, kun Nunnavuoreen saapuu vieraaksi Napapiirin Palloketut. Päävalmentajalla on tavoitteita myös Suomen Cupin suhteen.

  • Toivotaan, että etenemme Suomen Cupissa niin pitkälle kuin mahdollista. Tavoite on, että voitamme ensimmäisen sarjaottelun ja etenemme samalla Suomen Cupissa. Valmentajana tietysti haluaisin, että menemme aina finaaliin asti, mutta aika näyttää, Ruslan totesi.

 

Koronavirustilanne aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä ottelutapahtumaan! Tiedotamme näistä vielä ennen ottelua!

 

– Jere Hellsten