Skip to main content
Uutiset

OLLI KUOKSA EI JATKA TUTO VOLLEYN PÄÄVALMENTAJANA KULUVAN KAUDEN JÄLKEEN

By 12.1.2023No Comments

Kaudelle 2022-2023 siirtyneen Olli Kuoksan  päävalmentajapesti Turussa jää yhden kauden mittaiseksi. Päätöksen taustalta on turha etsiä dramatiikkaa, sillä sitä ei ole. Kuluva kausi mennään päätyyn asti Kuoksan komennossa.

TUTO Volleyn matka lentopallokartalla on ollut maailmanlaajuisten kriisien värittämä ja sillä on väistämättä ollut vaikutusta seuran ja ylipäätään koko urheilusektorin taloudelliseen tilanteeseen. Päätoimisen valmentajan monivuotinen sopimus epävakaiden talousnäkymien vallitessa, on liian iso riski nuorelle seuralle, joka haluaa pystyä pitämään sovituista asioista kiinni. Hyvässä yhteisymmärryksessä Olli kartoitti muita vaihtoehtoja ja lopputulos lukee jo tämän uutisen otsikossa.
  • Haluan kiittää TUTO Volleyta kuluneesta ajasta. Seura on hoitanut kaikki asiat viimeisen päälle hyvin ja ihmiset seurassa ja seuran faneina ovat olleet loistavia. Laitetaan keväällä huolella puita uuniin ja jätämme jokaisen hikipisaran kentälle. Kiittäen ja kunnioittaen Olli Kuoksa.
TUTO Volleyn urheilutoimenjohtaja Oskari Eko:
  • Olli vei koko seuraa näinkin lyhyessä ajassa uskomattoman paljon eteenpäin. Koko organisaation puolesta en voi olla kuin kiitollinen kaikesta siitä ammattitaidosta, intohimosta ja osaamisesta, josta olemme tähän asti saaneet ja ennen kaikkea saamme vielä tämän kevään nauttia. Haikein mielin kiitän Ouskia ja toivotan kaikkea hyvää tulevaisuudessa!