Skip to main content
Uutiset

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa. 191-senttiseltä tamperelaislähtöiseltä Koivistolta löytyy viimeisen neljän kauden ajalta kokemusta niin Mestaruusliigasta kuin ykkössarjastakin Rantaperkiön Iskun riveistä. Edellisellä Ykkössarjakaudellaan (2018-19) 23-vuotias hakkuri keräsi itselleen 26 ottelussa 88 pistettä. TUTO Volleyn miehistöön Koivisto siirtyy pelattuaan viime kaudella Turun alueen talvisarjaa Noppa-joukkueessa.

  • Muutin Tampereelta Turkuun vuosi sitten opiskelujen perässä ja tarkoituksenani oli jatkaa pelaamista opiskelujen ohessa. Raivasin kuitenkin ensimmäiselle opiskeluvuodelleni paljon tilaa, jolloin lentopallon rooli jäi vähemmälle. Tatsin ylläpito kuitenkin onnistui ja paikatkin pysyivät ehjinä, joten henkilökohtaisiin tavoitteisiin päästiin, toteaa Koivisto jakaen kiitosta viime kauden joukkueelleen.

TUTO Volleyn kanssa sopimus tulevalle kaudelle syntyi melko kivuttomasti.

  • TUTO Volley vaikutti kaikin puolin optimaaliselta paikalta jatkaa pelaajana siitä, mihin Tampereella jäätiin. Onneksi oma kiinnostus sai myös vastakaikua ja saatiin nimet paperiin.

Uusi vahvistus tuo mukanaan rutkasti intoa Tovereiden laitapelaamiseen.

  • TUTO Volley saa riveihinsä positiivisen ja energiaa tuovan hakkurin, jolla on kova halu kehittyä niin yksilönä kuin joukkuepelaajanakin.

Tulevaan kauteen Koivisto suuntaa innostunein ja odottavaisin miettein.

  • Vuoden tauon jälkeen on hieno fiilis päästä taas pelaamaan 1-sarjaa. Uusi joukkue ja kotihalli tuovat kauden alkuun sopivaa sähköisyyttä. Meillä on laadukas ja hyvin treenaava porukka kasassa, joten katseet onkin suunnattu jo lokakuuhun, tuumii tuore Toverihakkuri Koivisto.

TUTO Volleyn urheilutoimenjohtaja Oskari Eko kertoo Koiviston olleen jo pidempään seurajohdon ”toivelistalla”.

  • Einari otettiin kiikarin jo vuosi sitten, heti kun kuulimme miehen muutosta Turkuun. Tulevalle kaudelle saatiin puolin ja toisin palaset loksahtamaan kohdalleen ja nimet sopimuspaperiin hyvissä ajoin. Einarin sopimuksen myötä laituriosastolta löytyy jo tässä vaiheessa mukavasti leveyttä.

TUTO Volleylla on nyt sopimus kahden hakkurin ja kolmen yleispelaajan kanssa. Yleispelaajien kvartetti täydentynee jo lähiaikoina, joten laituriosaston suhteen joukkueen rakentaminen alkaa olla valmis.

 

– Jere Hellsten