Skip to main content
Uutiset

TORJUTAAN KORONAA YHDESSÄ – POIKKEUSJÄRJESTELYJÄ MYÖS PYSÄKÖINTIIN

By 5.10.2020lokakuu 30th, 2020No Comments

Päivitettty 30.10.2020

 

Meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa koronaviruksen torjuntaan ja sitä kautta kauden mahdollisimman normaaliin läpivientiin. Tehdään ottelutapahtumasta turvallinen yhdessä!

Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen lataamista ja käyttöä!

 

PYSÄKÖINTI

Runosmäessä on aloitettu vanhan kirjastorakennuksen purkutyöt. Työmaan aitaus vei mukanaan ison osan alueen parkkipaikoista.

 • Ottelutapahtumien ajaksi olemme poikkeusjärjestelyin varanneet pysäköintialueeksi Piiparinpuiston kentän.
 • Kentällä on liikenteenohjaus ja selkeät kulkuohjeet hallille.
 • Kävelymatka ei juuri pitene.
 • Ajo pysäköintialueelle tapahtuu Stoltinkadulta.
 • Pysäköintialue on varattu 1h ennen ottelun alkua ja alueen tulee olla tyhjä 3h ottelun alkamisen jälkeen!
 • Pysäköintialue ei ole vartioitu ottelun aikana. Pysäköinti tapahtuu omalla vastuulla kuten muillakin parkkipaikoilla.

TOIMENPITEET KORONAVIRUKSEN TORJUNTAAN

 1. Ottelutapahtumassa noudatetaan yleisiä ohjeita ja suosituksia mahdollisimman tarkkaan.
  1. Tule ottelutapahtumaan vain täysin terveenä!
  2. Hallilla on useita käsidesipisteitä, ja käsien pesu onnistuu WC-tiloissa.
  3. Muista huolehtia turvaväleistä ja anna ainakin kaverille mahdollisuus pitää riittävä etäisyys!
 2. KASVOMASKIT
  1. Kasvomaskin käyttöä edellytetään! Terveydellisistä syistä maskin käytöstä voi kuitenkin luopua, silloin tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin!
  2. Jokaiselle lipun ostaneelle jaamme kasvomaskin.
  3. Kertakäyttöisiä kasvomaskeja on mahdollisuus ostaa 1 € /kpl ja kangasmaskeja TUTO Volleyn logolla hintaan 10 € /kpl (kausikorttilaisille kangasmaski 5 €/kpl).
 3. KATSOMOT
  1. Katsomoissa olisi hyvä olla ”oman porukan kesken”. Toivomme, että katsomoa käytetään koko laajuudessaan ja turvavälejä noudatetaan mahdollisimman hyvin.
  2. Emme sulje katsomosta rivejä, mutta korostamme oman järjen käyttöä!
 4. KULKEMINEN
  1. Yleisö käyttää vain hallin pääovea. Selvitimme mahdollisuutta saada käyttöön lisäsisäänkäyntejä, mutta se ei ole mahdollista.
  2. Pelialue on varattu vain joukkueille. Jokainen katsoja siirtyy pääovilta suoraan yläkerran katsomoon. Yleisötilojen ja pelialueen välisellä käytävällä liikkumista tulee välttää myös ottelutapahtuman työntekijöiden osalta.
  3. Toivomme yleisön saapuvan hallille hyvissä ajoin, jotta ruuhkat sisäänkäynnillä vältetään.
  4. Ottelun jälkeenkään pelialueelle ei ole sallittua tulla ja alakäytävä pidetään suljettuna. Pelaajia voi moikata hallin pihalla. Pelaajat kulkevat ulos pukuhuoneen kautta.
 5. LIPUNMYYNTI à 7 € aikuiset / 4 € eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet
  1. Lipun voi ostaa etukäteen, jolloin nopeutamme asiointia ja vähennämme ruuhkaa hallin lipunmyyntipisteellä, lipun hinta on 7 €. Jokaiselle lipun ostaneelle annetaan kertakäyttöinen kasvomaski.
   1. Maksamalla tilille FI57 5716 9020 0726 87. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja Pääsylippu / ottelun päivämäärä. Lähetä maksukuitti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tutovolley.fi, ottelupäivänä saat lipunmyyntipisteestä pääsylipun, joka on samalla kuitti lippuostoksesta.
   2. MobilePay-maksulla. Kirjoita kommenttiin oma nimesi ja Pääsylippu / ottelun päivämäärä. TUTO Volleyn MobilePay-numero on 44654, syöttämällä sen, sovellus ilmoittaa automaattisesti vastaanottajaksi TUTO Volley Oy. Ottelupäivänä saat lipunmyyntipisteestä pääsylipun, joka on samalla kuitti lippuostoksesta.
  2. Hallilla on edelleen lipunmyyntipiste.
   1. Suosittelemme ja toivomme korttimaksua!
   2. Käteismaksu on kuitenkin edelleen mahdollinen.

TERVETULOA OTTELUTAPAHTUMAAN!

Jokainen katsoja on meille tärkeä – hallilla saa edelleen kannustaa ja nauttia urheilusta! Erityiset ajat vaativat meiltä jokaiselta erityisiä. Koronaa ei kukaan voita yksin, mutta yhdessä voimme oppia elämään ”uuden normaalin” mukaan myös urheilun parissa. Lopulta kyse on kuitenkin aika helpoista toimenpiteistä. Sairastetaan kotona, pestään ja desinfioidaan kädet, jätetään turvaväli muihin, ladataan Koronavilkku-sovellus ja käytetään kasvomaskia.