Skip to main content
Otteluennakot

Runkosarjan vieraspelit pakettiin Rovaniemellä

By 19.3.2021No Comments

Lentopallon Ykkössarjassa runkosarjan loppu lähestyy. TUTO Volleylla on edessään enää yksi vierasreissu ennen edessä siintäviä pudotuspelejä, tuo matka onkin sitten kauden pisin. Turkulaiset kohtaavat lauantaina Rovaniemellä sarjataulukossa kuudennella sijalla olevan Napapiirin Palloketut. Pohjoisen joukkue taistelee tiukasti paikastaan pudotuspeleissä ja lauantain kamppailu on heille viimeinen mahdollisuus napata pisteitä.

TUTO Volley piti viime lauantaina pisteet itsellään, kun East Volley kaatui Nunnavuoressa erin 3-0.NaPa pelasi puolestaan tuplaviikonlopun kotikentällään, johon mahtui voitto ja tappio, ensin Pallokettujen käsittelyssä nujertui Pälkäneen Luja-Lukko erin 3-2 ja seuraavana päivänä Sampo haki pisteet Rovaniemeltä erin 0-3. Kevätkaudella NaPan peli on ollut vuoristorataa, jossa voitot ja tappiot ovat vuorotelleet 11 ottelusta on kertynyt 5 voittoa ja 6 tappiota.

Lauantain kamppailun joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, kun helmikuussa Nunnavuoressa TUTO Volley marssi tylysti vieraiden yli erin 3-0.Parhaita pistemiehiä olivat TUTO Volleylta Einari Koivisto 10 pisteellä ja NaPalta Oskari Seppä 6 pisteellä. Koko kaudella rovaniemeläisten tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Seppä, joka on kerännyt 192 pistettä sekä Otso Hakala 190 pisteen saldollaan.

Nuori ja nälkäinen kettulauma on varmasti valmiina yllättämään runkosarjavoittajat kotikentällään. Isännät saattavat saada runkosarjan viimeiseen kamppailuunsa vielä joitakin apuja pohjoisen Mestaruusliiga-joukkueista, mikä tasoittaa joukkueiden välisiä voimasuhteita.

TUTO Volleylle oman haasteensa asettaa pitkä vierasmatka ja onkin jännittävää seurata, miten terävästi turkulaisryhmä saapuu pelikentälle ottelun avauserässä. Joukkue hakee varmasti pohjoisen reissulta ehjää ja tasaista esitystä, joka osaltaan varmistaa sen, että TUTO Volley on valmis tämän kevään ratkaisupeleihin.

 

Jere Hellsten