Otteluennakot

Rumpusen veljekset kohtaavat kärkiottelussa

By 15.11.2019 No Comments

Vahvassa myötätuulessa ykkössarjan piikkipaikalla porskuttava TUTO Volley jatkaa marraskuun vierasotteluitaan, kun Toverit matkaavat lauantaina Lempäälään sarjassa kolmantena olevan Lempo- Volleyn vieraaksi. Molemmat joukkueet voittivat omat ”tuplapelinsä” viime viikonloppuna, kun TUTO Volley kaatoi vieraissa Napapiirin Palloketut 0-3 ja Nurmon Jymyn 2-3. Lempo-Volley puolestaan voitti kotonaan Pielaveden Sammon erin 3-0 ja kävi isänpäivänä ryöväämässä pisteet Karhulan Veikoilta lukemin 1-3. Molemmilta joukkueilta löytyy tältä kaudelta vain yksi pisteetön ottelu. Lempo-Volleyn puhdas tappio löytyy syyskuulta, kun joukkue taipui Nurmolle erin 3-0. Tovereiden toistaiseksi ainoa tappio on lokakuulta, jolloin Kuortane haki pistepotin Nunnavuoresta erin 1-3. Toverit ovat kohdanneet Lempo-Volleyn jo kertaalleen tämän sesongin aikana harjoitusturnauksessa, tuolloin pirkanmaalaiset olivat parempia erin 3-0.

Lauantain kamppailun mielenkiintoisin kohtaaminen nähtäneen kuitenkin Rumpusen veljesten välillä, kun Ossi ja Tomi asettuvat eri puolille verkkoa.

Veljekset kohtasivat toisensa jo ennen kautta Raisiossa järjestetyssä näytösottelussa, mutta lauantaina Lempäälässä pelataan sarjapisteistä. Molemmat Rumpuset löytyvät omien joukkueidensa pistetilaston kärjestä, Ossi on iskenyt TUTO Volleylle kahdeksassa ottelussa yhteensä 108 pistettä, joka on 13, 5 pistettä ottelua kohden. Tomi on puolestaan tehtaillut Lempo- Volleylle kuuteen otteluun 80 pistettä, joka on 13,3 pistettä per ottelu, eli luvassa on jo tilastojenkin valossa varmasti tiukka ja tasainen kamppailu veljesten välisestä herruudesta.

TUTO Volleyn puolelta esiin täytyy nostaa myös mainion tuplaviikonlopun pelannut Tuomas Siirilä, jonka peli on parantunut, mitä pidemmälle kausi on edennyt. Lempäälän joukkueesta muita mielenkiintoisia nimiä ovat 191-senttinen yleispelaaja Eetu Rantanen sekä 188-senttinen passari Matti Toivola. Rantanen on paukuttanut Lempo-Volleylle kahdeksaan otteluun 65 pistettä. Passari Toivola on puolestaan Hurrikaani- Loimaan sopimuspelaajia ja pelaa Lempo-Volleyn väreissä farmisopimuksella, joten TUTO Volleyn torjunnan ja puolustuksen on syytä olla passien kanssa hereillä. Tovereiden hakkuri Aleksei Zhbankov odottaa lauantain ottelusta tiukkaa vääntöä.

  • Luvassa on varmasti aika vaikea peli, luultavasti samankaltainen kuin viime sunnuntain peli. Lempäälässä on aina paljon katsojia ja nyt luultavasti vielä enemmän kuin yleensä, joka auttaa paljon kotijoukkuetta. Me kuitenkin pelaamme omaa peliä ja katsomme mihin se riittää, Aleksei toteaa klassisesti.

 

Jere Hellsten