Otteluennakot

Nuori VaLePa haastaa TUTO Volleyn vuoden viimeisessä kotiottelussa

By 30.11.2019 No Comments

Sunnuntaina Sihti isäntänä ja OP Turun Seutu tarjoaa lippuedun omistaja-asiakkailleen!

TUTO Volley tekee sunnuntaina kuukauden tauon jälkeen paluun kotiyleisönsä eteen, kun joukkue kohtaa Nunnavuoressa hallitsevan suomenmestarin VaLePan farmijoukkueen. Toverit kärsivät viimeisimmässä kamppailussaan 3-1 -vierastappion Lempo-Volleylle ja putosivat tappion myötä sarjakärjestä kolmanneksi.  Joukkue on menneen tauon aikana harjoitellut hakien tasaisuutta omaan peliinsä ja korjannut viime ottelun virheitä, jotta paluu voittojen tielle onnistuu kotikentällä. VaLePan alkukausi Ykkössarjassa on ollut vaikeahko ja sastamalalaiset ovat keränneet kahdeksasta ottelustaan vain viisi sarjapistettä ja joukkue löytyykin sarjataulukon sijalta kymmenen. TUTO Volleyn on kuitenkin sunnuntaina syytä varautua myös pitkään otteluun, sillä vierailijoiden otteluista peräti neljä on ratkennut vasta viidennessä erässä. VaLePan joukkue koostuu lähinnä nuorista pelaajista, jotka kärkkyvät paikkaa seuran edustusjoukkueesta, joten Nunnavuoressa tullaan luultavasti näkemään yritteliäs sastamalalaisryhmä. Vierailijoiden tehomiehinä ovat kaudella häärineet 187-senttinen yleispelaaja Olli Kivimäki ja 195-senttinen hakkuri Tatu Vuorenmaa. Kaksikosta 17-vuotias Kivimäki on kasannut itselleen kauden alussa 98 pistettä, kun taas 20- vuotiaan Vuorenmaan pistelukema on 95. TUTO Volleyn hyökkäyspeli on viime ottelussa pyörinyt todella paljon Ossi Rumpusen ja Tuomas Siirilän ratkaisujen kautta.

Sunnuntain ottelussa onkin mielenkiintoista nähdä millaiseen rooliin esimerkiksi hakkuri Aleksei Zhbankov tai keskitorjujat Tuomas Koppanen ja Valtteri Aaltonen nousevat hyökkäyspelissä, Kimmo Kutinlahden ollessa etukäteen suunitellusti pois kokoonpanosta.

Tuleva VaLePa-ottelu on tämän vuoden puolella viimeinen mahdollisuus saapua nauttimaan TUTO Volleyn otteista kotisalissa, sillä seuraava kotipeli pelataan vasta tammikuussa. Vuoden viimeisen kotiottelun kunniaksi TuTo Ry järjestää arpajaiset, jonka päävoittona on joulukinkku.

Lisäksi on kuulunut huhuja, että faniryhmä TuTo Rebels on tekemässä oman invaasionsa Nunnavuoreen.

Tämä kokonaisuus takaa sen, ettei tunnelmaa tule puuttumaan kentältä eikä katsomosta. OP Turun Seutu tarjoaa omistaja-asiakkailleen kaksi lippua yhden hinnalla, kun maksat OP:n pankkikortilla. Etu koskee normaalihintaisia lippuja.

TUTO Volley – VaLePa sunnuntaina 1.12.kello 17.00 Nunnavuoren Palloiluhallissa.

 

Jere Hellsten