Skip to main content
Otteluennakot

Kupittaalla suuren urheilujuhlan tuntua

By 20.11.2023No Comments

Marraskuun teema, keskiviikko & Kupittaa, huipentuu tulevana keskiviikona, kun TUTO Volleyn vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Hurrikaani-Loimaa.

Ottelu on omistettu suuren suomalaisen lentopalloilijan, presidentti Mauno Henrik Koiviston kunniaksi. Koiviston syntymästä tulee kuluneeksi 100 vuotta.  Hänet tunnettiin intohimoisena lentopallonpelaajana sekä Kultarannassa että Sikariportaan veteraanijoukkueessa lukuisissa eri turnauksissa. Veteraanisarjoissa hänen viimeiseksi ikäluokakseen jäi yli 84 vuotiaiden sarja. Sarja on edelleen vanhin ikäluokka veteraaniturnaukksissa. Kupittaan palloiluhallissa on nähtävillä Koiviston viimeisen ottelun pelipallo, kavereiden nimikirjoituksilla varustettuna.

Sen lisäksi että Koivisto oli huippuinnokas lentopalloilija niin hän toimi myös Suomen Tasavallan presidenttinä vuosina 1982-1994.

Ennen ottelua on luvassa juhlallisuuksia ja ottelun avauspallon tulee heittämään Koiviston tytär Assi Koivisto-Allonen. Koko tapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

Verkon vastakkaisille puolille asettuvat joukkueet ovat aloittaneet kautensa jonkin verran eri tavalla. Hurrikaani saalisti pelaajamarkkinoilta tunnettuja valmiita pelimiehiä ja TUTO Volleysta siirtynyt valmentaja Olli Kuoksa on saanut joukkueen pelaamaan ajoittain hyvinkin laadukkaasti.

Kotijoukkueen pelin taso on jostakin syystä ailahdellut lähes ottelusta toiseen. Otteiden tasoittamiseksi Hurrikaanista siirtynyt valmentaja Jani Niskakangas tekee päivittäin töitä yhdessä joukkueen kanssa. Kukaan ei varmasti ole tyytyväinen huonolla pelillä tulleisiin tappioihin, vaan huonoja osa-alueita hiotaan pois joka päivä ja jokaisessa treeneissä. Miten siinä on onnistuttu, se nähdään parhaiten Kupittaan juhlaillassa keskiviikkona klo 18:30.

Tervetuloa ainutlaatuiseen juhlapeli-iltaan!

 

Juhlaottelun lippujen hinta on 20/15 €. Lipunmyynti avataan klo 17.30.

Yleisinfon ottelutapahtumasta voit lukea täältä ja muuta infoa juhlaillasta täältä!

 

TUTO Volley – Hurrikaani

keskiviikko 22.11. kello 18:30

Kupittaan palloiluhallissa