Skip to main content
Uutiset

Kolme TUTO Volleyn ottelua siirtyy

TUTO Volleyn kolmelle ottelulle on löydetty uusi ajankohta. VaLePa on estynyt pelaamaan ohjelmaan merkityn ottelun lauantaina 7.1.2023, joten ottelulle piti löytää uusi ajankohta. Tammikuiselle lauantaille saatiin kuitenkin kotiottelu, kun ohjelmaan 1.2. merkitty ottelu Kokkolan Tiikereitä vastaan siirtyy pelattavaksi kyseiseen päivään. VaLePa saapuu Kupittaalle keskiviikkona 8.3.2023.

Tammikuussa TUTO Volley palaa myös Nunnavuoren palloiluhalliin kun superpäivä Nunnavuoressa huipentuu Mestaruusliigaotteluun Vantaan Ducksia vastaan. Samana päivänä Nunnavuoressa pelataan myös farmijoukkueen 2-sarjaottelu.

TUTO Volleyn urheilutoimenjohtaja Oskari Eko avaa taustoja ottelun pelaamiselle Nunnavuoressa

  • Jo viime kaudella oli tarkoitus pelata yksi ottelu Nunnavuoressa ja pelattiinkin, mutta silloin koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä. TUTO Volleyn tarina on alkanut Nunnavuoren palloiluhallista ja edelleen se on vähän kuin toinen koti meille. Hienoa päästä nyt uudelleen Mestaruusliigaottelun merkeissä Nunnavuoreen!

Sunnuntaina 15.1.2023 Nunnavuoressa pelataan siis tiiviiseen tahtiin kaksi TUTO Volleyn ottelua. Soppatykeistä ja muista ottelun yksityiskohdista lisää myöhemmin!

 

TUTO Volleyn kolmen kotiottelun ovat uudet ajankohdat:

TUTO Volley – VaLePa Ottelun alkuperäinen päivä oli 7.1.2023, ja ottelu siirtyy pelattavaksi 8.3.2023 kello 18.30. Ottelu pelataan Kupittaan palloiluhallissa.

Samoin ottelu TUTO Volley – Kokkolan Tiikerit siirtyy alkuperäisestä päivästä 1.2.2023. Ottelun uusi ajankohta on 7.1.2023 kello 17.00. Ottelu pelataan Kupittaan palloiluhallissa.

TUTO Volley – Vantaa Ducks piti alunperin pelata Kupittaan palloiluhallissa sunnuntaina 15.1.2023 klo 18.30. Ottelu pelataan klo 17.00 Nunnavuoren palloiluhallissa.