Skip to main content
Otteluennakot

Betonipitäjän huippuhakkuri Kupittaalle

By 13.11.2023No Comments

Kupittaan palloiluhallissa nähdään Mestaruusliigaa vielä kahtena peräkkäisenä keskiviikkona, joten marraskuulle on edelleen voimassa helppo muistisääntö: Keskiviikko & Kupittaa.

  • 15.11. TUTO Volley – Kyky-Betset

  • 22.11. TUTO Volley – Hurrikaani

 

KyyYorkin matala areena vaihtuu keskiviikoksi Kupittaan palloiluhallin korkeuteen Kyky-Betsetin joukkueelle

TUTO Volley on pelannut viimeksi viikko sitten Kupittaalla kun taas Kyky-Betset otti viime lauantaina hienon voiton kovasta Akaa Volleysta ja aloitti viikon jo maanantaina Kokkolassa. Lauantain ottelun kirkkaimpana tähtenä loisti latvialainen hakkuri Renars-Pauls Jansons. Viisieräisessä ottelussa hän sai 53 passia joista 32 toteutui pisteeksi Kyky-Betsetille. Huhujen mukaan Jansons harjoituksissa lyönyt Mikasan halki! Tiedoksi Hannulle (Kalliojärvi), että TUTO Volley lähettää laskun rikki lyödyistä palloista (lämmittelypallo 62€+alv, Pelipallo 84€+alv)!

Kotijoukkueen tavoin myös Kyky-Betset on aloittanut kautensa positiivisissa merkeissä. Kyky-Betsetin pirteän alkukauden takeena ovat olleet myös uutta pelillistä kevättä elävät passari Joel Laakso sekä yleispelaajat Roman Sauss ja Aivars Petrusevics.

TUTO  Volley esiintyi Kupittaalla VaLePaa vastaan varsin pirteästi vaikka kotivoittotili ei vielä auennutkaan. Saadaanko hakkurin hyökkäyksistä torjuntoja, vaimennuksia tai puolustuksia, sen näkee parhaiten paikalle tulemalla Kupittaan palloiluhalliin keskiviikkona klo 18:30!

TUTO Volley – Kyky-Betset

keskiviikko 15.11. kello 18:30

Kupittaan palloiluhallissa