Skip to main content
Otteluennakot

KOTIAVAUS KESKIVIIKKONA KUPITTAALLA

By 29.9.2024No Comments

TUTO Volley aloitti kauden viime viikon torstaina vierasvoitolla Raision Loimusta ja osoitti olevansa valmis kauteen 2024-25. Ensimmäiset kaksi erää olivat vuodenaikaan nähden hyvinkin ehjää lentopalloa ja neljännessä erässä joukkue osoitti, että hermot pitävät myös tiukassa paikassa.

Keskiviikon vastustaja Kyky-Betsetin kokoonpanossa on vaihtuvuutta viime kauteen. Yleispelaajaosastolla häärii entuudestaan tutut Aivars Petrusevics ja Romans Sauss, mutta muut pelipaikat saivat täydennystä Kanadasta, Ruotsista, Virosta sekä Slovakiasta. Yksi illan suurimmista mielenkiinnoista kohdistuu passareihin. TUTO Volleyn Joel Laakso ja Kykyn Joska Försti siirtyivät päitten viime kauden päätteeksi ja ottelu näyttää kumpi kapellimestareista löytää kuumat hyökkääjät paremmin.

TUTO Volleyn päävalmentaja Jani Niskakangas lähtee luottavaisin mielin kohti keskiviikkoa.

  • Kauden ensimmäisissä peleissä valmistautuminen kulkee enemmän oman joukkueen kautta. Kyky Betsetillä on paljon vaihtuvuutta, joten heidän pelaamiseen liittyy paljon kysymysmerkkejä. En kuitenkaan usko sen vaikuttavan meidän tekemiseen. Näytimme jo Kerttulassa kuinka vaarallinen joukkue olemme tällä kaudella ja nyt pääsemme esiintymään Kupittaan kotiyleisölle.

TUTO Volley – Kyky-Betset

keskiviikkona 2.10. kello 18:30

Kupittaan palloiluhallissa

INFOPAKETTI KOTIOTTELUISTA TÄÄLTÄ